Din skole kan
også deltage

Når vi kommer til sommeren 2020 har i alt 17 skoler fra 4 vadehavskommuner været med i første omgang af Vervad. Og efter sommerferien starter nye forløb op overalt i Danmark.

Du og din skole kan her på siden se en række eksempler på hvad nogle af de klasser der allerede er færdige med deres forløb har arbejdet med. 

Hvis din skole er interesseret i at være med, og starte et forløb op sammen med en spændende virksomhed eller organisation, som i selv er med til at vælge, så skriv til info@vervad.dk eller ring på 214708060

Et forløb er på 4 dage. På forløbets første dag får hver deltagende klasse en grundviden om hvad FN's verdensmål er, samt en grundviden om det valgte måls vigtighed både globalt og lokalt. 

Herefter finder klassen et fokus til fordybelse, i samarbejde med den viksomhed/organisation som klassen er sat sammen med. Og arbejdet med at forstå dette fokus og finde konkrete ideer til at gøre noget bedre, så målet kan nås, startes op.

På forløbets sidste dag præsenteres elevernes udtryk og ideer for virksomheden/organisationen de er parret med, og andre interessanter.